Het team

//Het team
Het team 2017-03-22T20:33:22+00:00

De teamleden

Kweisja Tchang
Kweisja TchangOffice manager
Kweisja is eigenaresse van haar eigen bedrijfje “Rotterdamse Helderheid” Kweisja is 44 jaar oud en heeft een zevenjarig dochtertje. Zij werkt sinds een jaar bij de RBvV en helpt met het opbouwen van een moderne administratie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld als een vraagbaak voor vele leden en verzorgt ook nog eens de financiële administratie. Ze is inmiddels de steun en toeverlaat van het bestuur. En dat allemaal in de 28 uur die ze op kantoor aanwezig is. Kweisja is op maandag-, woensdag-, en vrijdagmorgen en op de dinsdag en donderdag de hele dag op de Strevelsweg te bereiken.
Yvonne Claassen-Thiers
Yvonne Claassen-ThiersVoorzitter
Yvonne heeft sinds 10 jaar met haar man en hond een volkstuin op VTV Reijerwaars en is een oude bekende in de vereniging. Zij was jarenlang secretaris van VtV Reijerwaard en afgevaardigde naar de Algemene Ledenvergadering van de RBvV. Daarnaast was ze voorzitter van de Unit Charlois. Zij heeft haar sporen verdiend als bestuurder in de grafische vakbeweging en de laatste 17 jaar als restauranteigenaar. Verder heeft zij een periode in de gemeenteraad van Rotterdam gezeten en een termijn in de Deelraad van Charlois. Zij heeft de functie van voorzitter en houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van beleid en de communicatie. Daarnaast ondersteunt ze de verenigingen.
Mohamed El Wakidi
Mohamed El WakidiAlgemeen bestuurder
Mohamed is voorzitter geweest van VTV Tuinderslust en heeft veel bestuurlijke ervaring.
Hij geboren in Marokko maar al weer 45 jaar woonachtig in Nederland.
Veel werkervaring heeft hij opgedaan in het trainen en opleiden van mensen op het gebied van maatschappelijk en cultureel werk. Omgaan met diversiteit was vaak de basis voor zijn bestuurlijke werkzaamheden. Hij zal zich vooral bezig gaan houden met cursussen en trainingen bij de RBvV.
Mick Heijsteeg
Mick HeijsteegAlgemeen bestuurslid
Mick heeft een volkstuin op VTV De Zandweg en het minst bestuurlijke ervaring op maatschappelijk gebied. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewerkt als longarts waarvan de laatste jaren bij het Maasstad Ziekenhuis. Vanuit zijn achtergrond vindt hij een schoon milieu met zo min mogelijk fijnstof een belangrijk item. Hij neemt vooral deel aan overleggen met de Gemeente Rotterdam en andere organisaties als de AVVN. Hij houdt zich op dit moment vooral bezig met de nutstuinen.
Joop Elderhorst
Joop ElderhorstPenningmeester
Joop heeft ruim 30 jaar ervaring bij de Rabobank, waarvan de laatste jaren als accountmanager bijzonder beheer op allerlei interim functies. Hij is een resultaatgerichte doener en probleemoplosser met een dienstverlenende instelling. Joop is (nog) geen volkstuinder maar opgegroeid in het Westland. Hij zal zich vooral bezig houden met de financien.