Volkstuinen te koop

//Volkstuinen te koop
Volkstuinen te koop 2017-12-09T12:33:57+00:00

VTV Reijerwaard sier- verblijfstuin

oktober 22, 2017|0 Comments

Blokhut 5,5 x 3,6 mtr gemaakt van 45 mm  Noors grenen. Douche, wc, kas en berging zijn aanwezig. Totaal grond oppervlakte 263m2. Zowel tuin als opstallen tot in de puntjes onderhouden en zorgen voor [...]

VTV Phoenix

Op 185 m2 grond ( erfpacht ) op complex VTV Phoenix aan de Keyenburg 1, grenzend aan de Slinge naast de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.
Het tuinhuis is goed onderhouden, volledig ingericht, incl. een compleet ingerichte keuken en badkamer met douche.
Met een bijgebouwde schuur, aangelegde tuin incl. tuinmeubilair.
Het geheel is zeer rustig gelegen met veel privacy.
Jaarlijkse kosten voor contributie, pacht, vuilafvoer, water en stroom zijn ca. € 425,00
Voor verdere informatie/bezichtiging kunt u bellen/mailen .

Vraagprijs € 7.250,00

Dirk de Gelder
06 28 78 44 02
dirkdegelder@upcmail.nl

VTV Reijerwaard

Mooie sier-, verblijfs-en moestuin.

Mooie en goed onderhouden tuin met een blokhut van 16 m2 als tuinhuisje  met een vaste luifel van 8 m2. Rechts aan de voorkant afgeschermd door een kas van bijna 10 m2, links van de ingang verschillende struiken en vaste planten, zoals hazelnoot, vlinderstruiken en vlierbes.In het midden een gazon (90m2), links verschillende struiken, waaronder blauwe bes, kruisbes, stokroos, rechts een vijg, pruimen- en kersenboom, achter de pergola, tussen de hosta’s en een echte goudreinet. Rechts naast de kas liggen 3 groentebedden, daarachter het absolute rustpunt, de grote pergola (4×4 m) begroeid met blauwe regen en druif.

In de blokhut een toilet en een eenvoudig keukenblok met een spoelbak en een 3-pits gaskookplaat, een koelkast, en servies/voorraadkasten.  Onder de luifel is er voldoende ruimte voor een zitje, beschut tegen weerbarstige weergoden.

Verder nog een tuinhaard, BBQ, plantenbakken, emmers, gieter en tuinslang en wat klein gereedschap.

Voor de prijs van € 6.000,=

Alle voorzieningen, water, riolering, elektriciteit en WiFi zijn aanwezig 

Voor vragen of meer informatie mail naar vtvreijerwaard@hotmail.com

Nutstuinen Hordijkerveld

Op het terrein van Volkstuinvereniging Hordijkerveld staan nog meerdere moestuinen te huur. Er zijn diverse faciliteiten zoals een slootwatertappunt en eind augustus 2017 een splinternieuw toiletgebouw met schuilmogelijkheid.

Begin nu met het klaarmaken van de moestuin voor het volgende seizoen. De tuinen zijn ongeveer 80m2 en kosten rond de € 90 voor een heel seizoen. Omdat er volgend jaar een nieuwe bestuursvorm komt zijn prijswijzigingen in 2018 zeer waarschijnlijk .Informatie is te verkrijgen bij info@RbvV.nl.

Wilt u een rondleiding neem dan contact op met de toezichthouder van de nutstuinen Fred Verhoeven, emailadres f.h.verhoeven@gmail.com

Nutstuinen Hordijkerveld

Akkeroord 6 Rotterdam

VTV  De Boerderij

Vanaf 1 januari 2017 te koop een tuinhuisje op het terrein van “De Boerderij” nabij de Zevenhuizer plassen. Het tuinhuisje is geheel gerenoveerd tot blokhut en ziet er nu ut als een Oostenrijks chalet. Het huisje is ca. 25 m2 groot en volledig ingericht. Achter het huisje bevindt zich een kas met een druivenplant met talloze druiven. Er is ook een klein schuurtje waarin zich een zo goed als nieuwe op afstand bedienbare aggregaat FME XG-SF2600ER bevindt. Nieuwprijs € 749,- De aggregaat wordt gebruikt voor het maaien van gras, stofzuigen, tv ed. Omdat een aggregaat veel herrie maakt is het handig om hem in te bouwen. Dit kan in overleg worden geregeld.  Het huisje is rustig gelegen op een terrein waar in het verenigingsgebouw veel activiteiten plaats vinden. De vereniging organiseert ook allerlei activiteiten als mosselavonden, braderieën etc. De moeite waard om eens te komen kijken. Het terrein ligt in een natuurgebied met veel fietspaden, een stand aan de Zevenhuizer plas en winkels op loop-en fiets afstand. Afspraken voor bezichtiging en nadere informatie zijn de maken via 010-4200304 of stgkring@planet.nl. Bieden vanaf € 8.000

VTV  Tuinderslust

Tuin 159

Ruim tuinhuis (25 m2) in goede staat. Douche en toilet aanwezig.

Netjes afgewerkt. Gevel heeft aan onderzijde wat aandacht nodig. Huisje voorzien van electriciteit d.m.cv. 3 zonnepanelen.

Zonnepanelen vallen niet onder taxatie maar zijn in overleg met de eigenaar apart over te nemen.

Tevens is er een broeikas aanwezig met een oppervlakte van 2,30 x 2,10 m2. Deze verkeert in redelijke staat.

Vraagprijs: € 6.000,–

VTV  Oldegaarde

Te koop een goed onderhouden stenen tuinhuisje met houten opbouw op Volkstuincomplex VTV Oldegaarde, Asterpad 18 in Rotterdam Charlois. Het huisje is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het complex. Het heeft een kleurrijke en netjes onderhouden tuin met een oppervlakte van 269 m2. De grond wordt gehuurd. Het huisje is 6 meter lang en 4 meter breed en is voorzien van een keuken, compleet met geiser en koelkast, een gezellige zithoek met open haard en beschikt over een eigen toilet. Aan de achterzijde is het huisje voorzien van een gereedschapskist.

De volkstuin beschikt over een kas van 7 m2 naast het huisje. Het taxatierapport van april 2015 is beschikbaar.

De vraagprijs is verlaagd van € 11.000 naar € 6.500, inclusief zonnescherm (nieuwprijs  1.250), inboedel en tuingereedschap. Bel voor meer informatie met de heer M. van Rikxoort 010-4790206 of mail giel@vanrikxoort.nl