Volkstuinennotitie eindelijk beschikbaar!

/, NIeuws/Volkstuinennotitie eindelijk beschikbaar!

Volkstuinennotitie eindelijk beschikbaar!

Hij is er eindelijk! De beheernotitie volkstuinen is eindelijk door B&W aangeboden aan de raad. Hij is te downloaden via de gemeentelijke website en natuurlijk via onze downloads op deze site!

Er zijn twee zaken waarmee we het niet eens zijn:
1. Afschaffen van de reductieregeling (helaas is de voorgestelde constructie wel afkomstig van een grote gebiedscommissie)
2. Men mag niet meer op de tuin overnachten. Dat was overigens altijd al zo, maar werd gedoogd! Ik vraag me af hoe men dit wil handhaven?
Verder toch eigenlijk best wel een goede notitie. Denken jullie daar anders over dan horen we het graag!
Wanneer de notitie precies wordt behandeld horen jullie zodra dit bekend is, waarschijnlijk eind november.

By | 2017-10-26T13:28:25+00:00 oktober 26, 2017|Algemeen, NIeuws|2 Comments

About the Author:

Yvonne
Voorzitter RBvV

2 Reacties

 1. Harrie oktober 30, 2017 at 1:15 pm - Reply

  Als je niet meer mag overnachten is mij de tuin met verkeerde informatie verkocht (2016). Gaat de gemeente dan opdraaien voor waardedaling van de tuinen en verdere onverkoopbaarheid? Dit gaat de tuincomplexen geen goed doen. Het genot van een tuin is juist dat je kan overnachten in je huisje in het seizoen en kan genieten van de rust en het groen. Dit was voor mij de reden om een tuin aan te schaffen, ook i.v.m. hinder van buren in de normale woning. Ook ga je in het hectische leven van alledag niet altijd tijd hebben om op en neer naar de tuin te gaan. Dan wordt het enkel voor gepensioneerde mensen die genoeg tijd hebben.

  Ik hoop dat RBvV dit duidelijk kan maken!

  • Yvonne
   Yvonne november 8, 2017 at 1:24 pm - Reply

   Helemaal met je eens Harrie. We zullen daarom ook op 22 november massaal aanwezig zijn op het stadhuis als de notitie wordt behandeld. Onder de downloads kun je de brief aantreffen die vandaag de deur is uitgegaan!

Geef een reactie