VTV Reijerwaard sier- verblijfstuin

/, verblijfstuin, Volkstuinen te koop, VTV Reijerwaard/VTV Reijerwaard sier- verblijfstuin

VTV Reijerwaard sier- verblijfstuin

Blokhut 5,5 x 3,6 mtr gemaakt van 45 mm  Noors grenen. Douche, wc, kas en berging zijn aanwezig. Totaal grond oppervlakte 263m2. Zowel tuin als opstallen tot in de puntjes onderhouden en zorgen voor veel privacy en rust. De terraszijde is voorzien van zeilen met ramen en kunnen  worden opgerold. Bij neergelaten zeilen heeft men door de grote ramen ook bij slecht weer ruim zicht op tuin en omgeving.

Door de gunstige ligging van de tuin kunt u het hele jaar genieten van de zon of met een boek een schaduwplekje opzoeken bij struiken of bomen. De tuin is zeer goed onderhouden en is per seizoen ingericht. De gehele tuin is omheind en ideaal als u een hond heeft. Ook de naastgelegen tuinen zijn mooi onderhouden.

In het huisje bevindt zich een keuken met bovenkastjes, afzuigkap, koelkast en inbouw gasstel. Warm water is aanwezig. Voor overnachting kan de slaapbank worden uitgeschoven  tot een ruim 2 persoons bed (180×200). De houtkachel zorgt indien nodig voor een behaaglijke temperatuur. De kachel alsmede het RVS afvoergassenkanaal zijn op een 100% brandveilige wijze geïnstalleerd.  Het toilet is aangebouwd en heeft een oppervlakte van 2,7 m2. Hierin bevinden zich een duoblok, de boiler, de gasfles en bergruimte.  Voor het opfrissen na het tuinieren is er aan de achterzijde een douche. Deze heeft een oppervlakte van 1,5 m2, is voorzien van een mengkraan. Het warm water wordt verzorgd door de  elektrische boiler. De aluminium kas heeft een afmeting van 3,60 x 2,20, staat op een betonnen fundatie en is voorzien van automatische raamopeners. De berging bevindt zich aan de achterzijde en heeft een afm. 5,35 x 80 x 1.80.

De grondhuur bedraagt € 540 per jaar.

Het park beschikt over voldoende faciliteiten zoals wifi, elektriciteit, riolering, stromend water en parkeergelegenheid.

De vraagprijs inclusief inboedel € 13300

  • De vraagprijs inclusief inboedel is € 13.300,=

     

  • Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met johanvtvr@hotmail.com mob.0641961400

     

By | 2017-10-25T15:18:20+00:00 oktober 22, 2017|siertuin, verblijfstuin, Volkstuinen te koop, VTV Reijerwaard|0 reacties

About the Author:

Geef een reactie